10 askelta elämäsi kuntoon

Monet uskovat olevansa liian lihavia, heikkoja tai vanhoja päästäkseen huippukuntoon. Asia ei kuitenkaan ole näin! Jokainen voi onnistua. Tämän todistavat omalla esimerkillään keski-ikään ehtineet miehet, joiden urheilijavartalot olivat huomaamatta kadonneet vuosien saatossa.

Miehet päättivät tehdä muutoksen. He kehittivät selkeän ja käytännönläheisen metodiikan. Kirja käsittelee kokonaisvaltaisesti sitä prosessia, jolla otat oman terveytesi ja hyvinvoinnin ohjat taas omiin käsiisi mm. liikunnan ja ruokavalion avulla.

”Helppoa ei ollut minullakaan, mutta jokaisena päivänä näistä sadasta peili näytti aina paremmalta ja huomasin tulevani tämän ”ryhävalaan” kanssa paremmin toimeen. Pikkuhiljaa ryhävalas alkoi näyttää entiseltä ammattiurheilijalta. Syntymäpäivänäni toukokuussa 2007 tein uuden päätöksen: Autan kanssaihmisiäni terveellisempään elämään. Aion itse toimia esimerkkinä. Tulen olemaan huippukunnossa loppuelämäni. Tämän ohjelman haluan jakaa kanssasi. Seuraa 10 askelta ja tulet huomaamaan, että ihmeen tekeminen on mahdollista.” – Juhani Tamminen

SOLD OUT!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tilaa kirjoja signeerattuna myös suoraan Tamilta!
Tilaukset ja tiedustelut: juhani.tamminen(a)eurotam.com.

Signeeratut kirjat ovh + 5 €